Clubshow

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseren de NVOW, de Ierdie en de Greyhound Club hun derde gezamenlijke Clubmatch. Deze vindt plaats in de openlucht. We zijn te gast bij de Windhondenrenvereniging Midland te Lelystad.
Voor alle rassen is dit een Kampioenschapsclubmatch. Voor elke Beste van het ras is de titel “Clubwinnaar 2018beschikbaar.

Een kampioenschapsprijs behaald op een Kampioenschapsclubmatch telt voor twee kampioenschapsprijzen, indien tijdens de Kampioenschapsclubmatch tenminste 20 honden van het desbetreffende ras, of variëteit zijn ingeschreven, en tenminste 16 honden aan de keuringen deelnemen. Een kampioenschapsprijs telt voor één kampioenschapsprijs, indien tijdens de Kampioenschapsclubmatch minder dan 20 honden van het desbetreffende ras, of variëteit zijn ingeschreven, dan wel minder dan 16 honden aan de keuringen deelnemen. Jongste puppy’s en puppy’s tellen bij het bepalen van de aantallen niet mee.

Resultaten

KCM NVOW

KCM NVOW

Resultaten van 2 juni 2018.

KCM Ierdie

KCM Ierdie

Resultaten van 2 juni 2018.

KCM De Greyhound Club

KCM De Greyhound Club

Resultaten van 2 juni 2018.

Keurmeesters/Judges

De heer Ron Moerkerken (NL)

Afghaanse windhond

Mevrouw Roel van Veen-Keur (NL)

Saluki, Sloughi, Azawakh, Chart Polski en Galgo Español, Pharaoh Hound, Podenco Ibicenco, Cirneco dell’Etna en Podengo Português.

De heer Bart Scheerens (BE)

Greyhound en Magyar Agár

De heer Ian Finney (IE)

Ierse Wolfshond

Contact | Disclaimer | A-Z | Login